Food trucks. Som jag har längtat efter att få äta från food trucks i Kalifornien. Det är det senaste inom restaurangvärlden här. Det är inte längre bara sunkiga langos a la vattenfestivalen som säljs i dessa motordrivna kök. Nej nu har kockar från många tjusiga restauranger förstått tjusningen i att äta i det fria och flyttat ut sina talanger på gatan.

Häromdagen fick vi tips om Off The Grid, en ambulerande matmarknad som bjuder på mängder av mobila kök och dessutom livemusik. Givetvis åkte vi genast till uppställningsstället för dagen för att testa. Mitt spontana betyg: om du gillar mat (och det är klart du gör) så åk genast hit!

3 Comments

  • Det är så gött att läsa om era äventyr over there! Det får mig att le varje gång! :8) Men jag gillar inte att du pissar på vattenfestivalens langos-vagn. Det var ju nästan höjdpunkten! 😉

    • Du har rätt, grisen! Jag älskar ju egentligen langos, det var mest ett retoriskt grepp. Jag medger att det var illa att dra in langos-vagnen i det hela… *sätter på mig dumstruten och ställer mig i hörnet*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.