Hemlängtan. När vi flyttade hit till San Francisco trodde jag faktiskt att jag skulle ha ganska mycket hemlängtan, men faktum är att jag har varit alldeles för upptagen av att leva livet här. Missförstå mig rätt, visst är det så att jag saknar mina vänner och min familj, men den där liksom sugande känslan av hemlängtan har jag faktiskt inte haft.

Förrens nu. Nu är det fyra dagar kvar tills vi sätter oss på planet mot sommar-Sverige och jag längtar. Jag längtar hem med varenda fiber i min kropp. Hem till sommaren, hem till grillkvällar, hem till dopp i sjöar och hav, hem till rosévin på balkonger, hem till ljusa nätter och till och med hem till gräsallergin.

IMG_0726
IMG_9668 IMG_0800

PS. Alltså jag skäms ju, det gör jag. Jag har så höga ambitioner med bloggen men så blir det … så lite. Jag har några inlägg som ligger och skvalpar och jag lovar er att de snart kommer. – Roadtrip del 4 (Venice Beach & High way 1). – Karin och Svens besök. – Återbesök i Yosemite (spolier: vi träffar en björn!)

One Comment

  • Det ska bli superkul att se er hemma i Sverige igen! Du behöver dock inte oroa dig för gräspollen eftersom regnet tagit över sommaren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.