Ibland gillar jag att bo här i Fog city lite extra. Det fina i kråksången med att bo här är att det ganska ofta trillar roliga saker över en. I fredags låg jag i soffan och deppade över att min familj åkt hem till Sverige och lämnat vår lägenhet tom och tyst. Då får jag ett samtal från Henric som meddelar att jag har en halv minut på mig att tala om ifall jag vill se Eddie Izzard samma kväll. Bara så där. Jo tack, jag vill gärna dricka öl och se min favoritkomiker testa nytt material. Aldrig har det hänt i Stockholm att någon nonchalant nämner att de har två extrabiljetter för 200 kr till Eddie Izzard, och vill vi kanske hänga med? Aldrig.

Eh.. en vit plupp som bildbevis?
bild (5)

Inte heller har det någonsin hänt att jag har tagit en promenad i Hagaparken och sprungit på ett rollerskate-party bara så där. Det händer dock titt som tätt i Golden gate parken. I söndags blev jag sittande i en drygt timme och tittade på gråhåriga damer i färgglada kläder och rullskridskor som showade tillsammans med barn, tonåringar och åldrande hippies. Trots min totala brist på talang för att åka på någonting med hjul så blev jag väldigt sugen på att joina den rullande festen.

För mina kära bloggläsare försökte jag fånga spektaklet på film med min mobil. Det gick väl så där, men håll till godo. Notera särskilt mina favoriter; damen i rosa, killen med keps som glider in och gör en piruett och gänget på rad som försöker lära sig några gemensamma moves. Lite senare hade de fått med sig alla åkarna och körde någon slags avancerad variant av electric slide. Det, mina vänner, har aldrig hänt i Hagaparken.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=x9i86gGbGpk?rel=0]

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.