Good news! Jag har träffat ett gäng oerhört trevliga människor på supercoola bokförlaget Weldon Owen som hemskt gärna vill att jag jobbar hos dem. Bad news! Amerikanska visumvarianter är en riktigt snårig djungel. Det visum jag har nu (ett sk medföljandevisum) tillåter inte att jag jobbar i USA. Good news! Det blir någon form av praktik. Och jag får tillbringa mina dagar i detta paradis av vackra böcker.

Det goda vinner. Och nu väntar jag otåligt på att förlagets HR-avdelning ska hitta en bra lösning som tar oss igenom visumdjungeln.

3 Comments

  • vad roligt åhh hoppas det löser sig 🙂 men skönt att ha andra människor att träffa än den där häänrisch!

  • Hi girlfriend! It’s awesome to follow your blog! I like it, I like it raw! 🙂 Coolt att du bor i USA igen! Fast utan curfews och gissar att the public transportation är avsevärt bättre än Va.B (överväger du att skaffa körkort än?) Massa lycka till och stora kramar

    • Haha, ja helt curfew-fritt den här gången och public transportation är 1000 gånger bättre här faktiskt (kommer du ihåg när vi satt typ en hel dag på en busshållplats?!). Men överväger ändå körkort, får se lite hur mycket tid jag kommer ha 🙂 Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.