Jag hade inte tänkte blogga om det här för jag och min kamera är inte riktigt överens om hur bilder i dåligt ljus ska bli. Jag vill ha skarpa och fina bilder utan blixt. Det tycker kameran är omöjligt. Omöjligt, va?!
Ja, ni hör, det är inte långt ifrån att vi snart får avsluta vårt samarbete på grund av ”kreativa meningsskiljaktigheter”…

Sen slog det mig dock att det är inte ofta en reser i tiden och hur suddiga bilderna än är så vore det rent själviskt av mig att undanhålla er dessa bilder. Låt mig alltså presentera; min resa till London cirka 1840-någonting (eller The Great Dickens Christmas Fair i San Francisco-förorten Daly City).

DSCF1384

DSCF1395

DSCF1363
DSCF1365

DSCF1352

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.