Nej, jag har inte blivit halvgalen och tagit upp min vana från tweenåren att lyssna på Tomas Ledin. Men jag är värdelös på rubriker och titlar och det här var allt jag kom på som kunde passa det här inlägget.

En av de utlovat soliga dagarna när min familj var på besök hade vi bestämt oss för en road trip. Vi packade in oss i en jättelik amerikansk bil och styrde söderut på highway 1. Att den utlovade solen inte dök upp var förstås tråkigt men ur en fotografs synvinkel så är skarpt solsken ändå inte så mycket att ha tänkte jag optimistiskt.  Och ja, en och annan bra bild blev det så jag tänkte dela med mig av dem här.

För att utmana mig själv, och min outvecklade rubriktalang, så har jag kämpat med att ge alla bilder en vacker titel.


Första bilden fick givetvis titeln ”En mycket stor bil och en väldigt liten, flygande Gösta”.

DSCF7854

Nästa bilder heter lite mer nedtonat ”Park hours”.DSCF7859

Den här är givetvis ”Dramatisk himmel över San Gregorio State Beach”.DSCF7864

”Mormor och Gösta”
DSCF7872

Den här kallar jag ”Den gamle och havet”.
DSCF7882
”We’re in the band”
DSCF7894

”Unga och lyckliga. Och suddiga.”
DSCF7905

”En mycket upptagen man”
DSCF7915
”Mor och far”
DSCF7927

Vad tror ni om ”Det snoriga barnet och den ömma modern”?DSCF7953

”Haha, jag är såå lycklig”
DSCF7966
Den sista kan vi kalla ”Nä fy tusan vad kallt det är, nu går vi hem”.
DSCF7974

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.