DSCF8591

Det har meddelats mig att det är roligare att titta på bilder i bloggen om de ackompanjeras av små texter, rent av en historia. Och vem är jag att förneka er det? De här skräniga fåglarna såg vi på en klippa i Santa Cruz på roadtripens första dag.

DSCF8789

Det hade förstås varit enklare att berätta en sammanhängande historia om wordpress och jag var överens om vilken ordning bilderna ska hamna i.

DSCF8764

Men en får inte alltid som en vill. Här är en klassisk vi-posar-och-tar-en-suddig-bild-på-oss-själva-bild. Andra dagen på roadtrippen och jag har fleecetröja på mig. Naturupplevelser gör så konstiga saker med en.

DSCF8723

Vi stod länge och tittade på den här söta sälen som först lekte i vattnet med en kompis och sen hasade sig upp på klipporna för lite solbad.

DSCF8580

Från den här klippan i Santa Cruz såg vi valar! Tyvärr lyckades jag inte fånga dem på bild.

DSCF9060

Den här korpen(?) fångade jag dock! Jag ägnade alla resans dagar åt att försöka fotografera fina fåglar men lyckades endast med denna oexotiska fågel. Vare sig pelikan eller kolibri fastnade på bild.

DSCF9049

Här har jag försökt fota genom bil fönstret. Det bli sällan bra men jag ville försöka visa er hur highway one slingrar sig utmed kusten på höga klippor.

DSCF8709

Det här var det enda stället där ett stängsel hindrade utsikten. Skam den som ger sig dock!

DSCF8975

En av otaliga trappor ner till det brusande havet.

DSCF8942

Fin blomma precis utanför Lucia Lodge där vi bodde en natt. Rekommenderas om man vill bo med svindlande utsikt i Big Sur.

DSCF8978

DSCF8984

DSCF8600

”Luta dig lite coolt mot bilen!”

DSCF8605

En sneak peak in i vår lilla stuga i Pacific grove.

DSCF8616

Glad tjej framför vårt bnb i Pacific grove. Supermysigt ställe (med små separatas stugor som sagt) men frukosten var en oändlig besvikelse.

DSCF8977

DSCF8982

Vi stannade på ”ganska många” stränder…

DSCF8638

DSCF8734

 

Den berömda ”Ensamma cypressen” utmed 17 mile drive – oändligt vacker biltur som en får betala 10 dollar för. Värt det?

DSCF9024

DSCF9046

Jag lämnar er med denna lilla stenpyramid. Någon hade lämnat den som ett hemligt meddelande på den sista stranden vi besökte. Jag såg min chans att ta en bild som skulle passa i vilken strand-souvernirshop som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.