Idag är det svårt att fokusera på jobbet. Jag har kommit så långt att jag istället för att lalla runt i det fina vädret ute åtminstone sitter inne med datorn. Man sen ska man ju faktiskt jobba på datorn också. Inte sitta och titta på gamla bilder. Men nu när jag ändå gör det, kollar på bilder istället för att jobba alltså, så känner jag mig tvungen att dela en fantastisk bild med er.

Den påminner mig inte så lite om mina gölliga syskonbarn Gösta och Asta, även om jag tror att Gösta är betydligt snällare mot sin lillasyster än vad jag är mot min på den här bilden (tror jag skäller på henne för att hon inte sträcker upp sig ordentligt framför kameran).

 

One Comment

  • Hahaha, bossig syrra. Du och Gösta är ju inte helt olika. Både frilla och de runda kinderna är ju på pricken. Förresten, jag har inte sagt att bloggen är väldligt snygg. Gillar verkligen kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.